Finspångs Brunnsborrning AB

FBB Finspångs Brunnsborrning AB startade 1979. Genom åren har vi vuxit till en av landets största och mest erfarna aktörer inom geoenergi- och vattenborrning. Dessutom expanderar företaget starkt inom entreprenadborrning.

FBB har utfört några av landets större geoenergisystem – till exempel Ikanos volymhandelsplatser i Uddevalla och Borlänge, liksom Ikea i Borlänge, Uppsala och Karlstad, samt Stadium Arena och Stadiums distributionscentral i Norrköping.

Kvalitet, personligt engagemang och nytänkande går som en röd tråd genom vår verksamhet och familjeföretaget leds idag av bröderna David och Martin Johansson. Basen finns i Finspång och vi genomför uppdrag i hela södra och mellersta Sverige. Genom systerbolaget FBB Geoenergi AB finns vi representerade även i Lund. FBB Geoenergi AB förstärker koncernen med spetskompetens inom förstudier, dimensionering och projektering av storskaliga geoenergisystem. Detta, i kombination med helt egna borrteam, Sveriges modernaste och kraftfullaste maskinpark samt ett starkt nätverk av duktiga samarbetspartners innebär att FBB kan hjälpa dig med lönsamma och hållbara systemlösningar i alla format.

FBB växer stadigt – vi värnar om det familjära, flexibla och personliga. För oss handlar hållbara kundlösningar om miljö, ekonomi och goda relationer. Med utgångspunkt från dina behov skapar vi lönsamma vatten- och energilösningar som går i takt med det naturliga kretsloppet. Idag och i framtiden.

www.fbb.se